GLAM SLAM 2022CAMPING "DE ZEVEN GEITJES"

De camping is open van vrijdag 9/9 (vanaf 14u) tot maandag 12/09 (tot 12u). De camping office met service is open van 14-20u.

Prijs

De toegang tot de camping bedraagt €8 per persoon per nacht voor trekkers- of festivaltentjes. Een caravanplek kost 24 euro per nacht (tot 4 personen inbegrepen), een camperplek (6 op 8 meter) 17 euro per nacht (tot 4 personen inbegrepen). De camping reserveren en betalen doe je op voorhand via de website:  https://dezevengeitjes.be/

 In de prijs van de camping is het gebruik van de toiletten inbegrepen. Douchen doe je met een douchekaart die je kan opladen aan de receptie.

Faciliteiten

Gratis gebruik van sanitaire zone met toiletten en douches (betalend)

Gratis toegang tot gezellige campingterras

Mogelijkheid tot (betalend) ontbijt tussen 8u en 11u s’ochtends , inclusief verse koffie. Ideaal om de dag mee te beginnen!

Per camper/caravan is er 1 elektriciteitsaansluiting (220V-6A) voorzien

Je wagen kan bij de caravan blijven staan

Beschikbare ruimte per camper is 6m op 8m

Voor wie met de motor komt, zijn er twee mogelijkheden:

Je huurt een kampeerplek of camperplek en de moto kan bij op de kampeerplek

Je huurt een tentplek en betaald 8 euro extra om de moto naast je tentje te plaatsen.

Waar?

De camping "De zeven geitjes" (Heiken 37 - 2290 Vorselaar) bevindt zich op 3km van Evenementenzaal De Dreef (Oostakker 1b - 2290 Vorselaar)

Parking

Zaal de Dreef heeft ruime parkeermogelijkheden op Oostakker zelf, of op parking voetbal OG Vorselaar - Riemenstraat - Vorselaar (100 meter van venue), parkeren kan ook op parking KVR-Instituut in Mgr. Donchelei (300 meter van venue).

Shuttle-bus campsite - venue De Dreef :

1 euro per enkele rit , info  te bekomen aan de camping office

Comfort

Ontbijt

Op de camping kan elke ochtend (zaterdag, zondag en maandag (9-11u)) voor €7,5 een ontbijtpakket aangekocht worden bestaande uit 2 koffiekoeken, 1 yoghurt, 1 stuk fruit, 1 fruitsap en 1 chocomelk en 1 koffie.
Op zaterdag, zondag en maandag (9-11u) heb je ook de mogelijkheid om aan te schuiven aan een ontbijtbuffet! Kostprijs €15 voor 2 koffiekoeken, sandwiches, broodjes, kaas, ham, kip, salami, worstjes, boter, yoghurt, fruitsalade, fruitsap of chocolademelk, eieren en spek en 2 koffies.

Bestel je ontbijtvouchers online info@dezevengeitjes.be of aan de camping office bij aankomst

Verkoop van gekoeld bier (enkel voor kampeerders)

Geen zin in lauwe blikken bier bij je tent?

Voor €9 haal je een gekoelde sixpack Jupiler (33cl) die je kan ophalen op het terras van de camping (vrijdag, zaterdag, zondag vanaf 9u-21u)

Voor €15 haal je een gekoeld streekbierenpakket (33cl - Baskwadder dubbel en tripel en oaked whiskey - 2290 - BAST - Grobbendonkse tripel) die je kan ophalen op het terras van de camping  (vrijdag, zaterdag, zondag vanaf 9u-21u)

Hou het proper

Om de camping netjes te houden, krijgt elke kampeerder bij aankomst een restafval- en een PMD-zak. Die kan je bij het vertrek - gevuld met je verzameld afval - achterlaten in de inzamelplekken.

Er zijn gratis sanitaire voorzieningen (toiletten, stromend water) aanwezig op/naast het campingterrein. Douches (ook familiedouche) zijn betalend via laadkaart.

Oplaadservice

Aan de bar van het campingterras kan je je devices gratis opladen.

Gasvuurtjes

Gasvuurtjes zijn toegestaan. Barbecue mag ook, maar niet op het gras, barbecuestellen moeten poten hebben of op stenen staan. Bij erg droog weer is barbecue vaak vanuit de lokale overheid verboden (we zitten in bosgebied)

Chill out zone

Op het campingterras (vrijdag, zaterdag, zondag en maandag open vanaf 12u) kan je genieten van een lekker biertje, hamburgermenu, pasta of een schepijsje van het IJsroosje (lekdreef van Averbode).

Geef dieven geen kans!

Laat waardevolle zaken, indien mogelijk, thuis. Laat deze zeker niet onbewaakt achter in je tent. Wij zijn als organisator niet verantwoordelijk voor eventuele diefstallen.

Verloren voorwerpen

De verloren/gevonden voorwerpen worden aan de bar van de camping verzameld.

Eerste hulp

Er is tevens een EHBO-koffer aanwezig in de office van de camping.

Waarschuwing

Niet toegelaten op de camping:

Vuurwerk

Lawaai na middernacht

Open vuur

Steekvoorwerpen en elk ander voorwerp dat de organisatie als gevaarlijk kan beschouwen

Generatoren, aggregaten en muziekinstallaties

Wapenbezit

Drugsbezit

Partytenten

Er mag geen handel gedreven worden

Het is tevens verboden om drank met alcoholgehalte van meer dan 0,5 VOL % te schenken aan jongeren onder de 16 jaar. Het is verboden om sterke dranken aan te bieden aan jongeren onder de 18 jaar.

Wie de regels overtreedt, wordt de verdere toegang tot de camping ontzegd. Zware overtreders kunnen gerechtelijk vervolgd worden. Er wordt altijd aangifte gedaan.